Prigodni kovani novac Zlatna kuna

Cijena Proizvoda Prigodni kovani novac Zlatna kuna uvijek se usklađuje s burzovnom cijenom zlata i mijenja se svakih nekoliko minuta.

Nema na zalihi

Kategorija:

Opis

Zlatnik je po svim karakteristikama identičan optjecajnom kovanom novcu od jedne kune godine izdanja 2020. (motiv, promjer, debljina), osim po masi, jer se radi o plemenitom metalu veće gustoće.

Zlatnik izlazi u ograničenoj seriji od 2020 komada, pakiran je u kapsulu i kuvertu.

Cijena Proizvoda Prigodni kovani novac Zlatna kuna uvijek se usklađuje s burzovnom cijenom zlata i mijenja se na Web stranici svakih nekoliko minuta, stoga se cijena Proizvoda u trenutku odlaganja u košaricu za kupnju može razlikovati od cijene u trenutku završetka kupnje. Važeća je ona cijena Proizvoda koja je vrijedila pri potvrđivanju kupnje.

Kupac do potvrđivanja kupnje može slobodno dodavati ili povlačiti Proizvode iz košarice. Potvrđivanjem kupnje (klikom na polje „potvrdi kupnju“, “naruči” i sl.) Kupac potvrđuje da je suglasan s cijenom koja je u tom trenutku bila objavljena u cjeniku Web trgovine.

Potvrdom narudžbe smatra se da se Kupac slaže s cijenom Proizvoda i ostalim troškovima te će Kupcu e-mailom biti dostavljena ponuda za kupnju i potvrda narudžbe.

Kada je Kupcu e-mailom dostavljena ponuda, cijena naznačena na ponudi važeća je 2 sata od trenutka dostave ponude. Kupac je obvezan poslati potvrdu uplate Prodavatelju unutar 2 sata od dostave ponude na e-mail adresu Prodavatelja prodaja@hnz.hr.

Prodavatelj zadržava pravo otkazivanja ponude za kupnju investicijskog zlata ukoliko se cijena Proizvoda promijeni za 2% unutar 2 sata vremena od dostavljanja ponude za kupnju.

U slučaju da Kupac ne dostavi Prodavatelju potvrdu uplate unutar 2 sata od trenutka dostave ponude, cijena na ponudi nije važeća te je potrebno izraditi novu narudžbu.

Dodatni linkovi:

Pravila privatnosti

Uvjeti kupnje

Dodatne informacije

Težina 10.95 g
Stupanj čistoće zlata

999,9/1000

Promjer

22.5 mm

Kakvoća kovanja

kovnički sjaj

Obod

nazubljen

Serija

2020 komada

Autor

Kuzma Kovačić, ak. kipar